VISCA EL PING-PONG !!!

!!!A TOT DRAP AMB EL PING-PONG!!!

Des-de l’ any passat molts ens vam començar a aficionar a jugar a ping-pong, i cada cop ha anat agafant mes força i mes interès per part de tots. Uns ja en sabien una mica, d’ altres no havien jugat mai però els feia gracia i els hi agradava jugar i anar aprenent...
Enguany, encara estem mes entusiasmats per aquest esport, perquè molts ja comencem a dominar la pala i la pilota, els “ saques “ , els paral·lels... i d’ altres ja comencen a tenir un gran nivell fent cops de topspin, backspin o sidespin... inclús remats !!!
Alguns dels alumnes també fan extraescolars de ping-pong perquè els apassiona, però el que mes ens agrada es poder jugar tots junts i aprendre molt els uns dels altres.


Per poder saber una mica mes... aquí us deixem una mica d’ informació sobre alguns dels diferents cops d’ aquest esport:


Topspin, backspin i sidespin: efectes de rotació on el jugador dona a la pilota amb la pala. La rotació influeix molt en el trajecte de la pilota gràcies al efecte “ Magnus “. El cop topspin es també conegut com “ l’ efecte pedra “.

Flip: moviment que consisteix en colpejar la pilota molt fort quan aquesta bota molt prop de la reixa. En aquesta tècnica es tracta d’estirar el braç, situar la pala per sota de la pilota i realitzar un moviment ràpid de canell per aconseguir que aquesta passi la reixa. Aquest moviment s’ ha de realitzar molt ràpidament ja que s’ha de posar la pala per sota de la pilota un cop que aquesta hagi botat al nostre camp.

Bloqueig: moviment per el qual es deixa la pala immòbil amb l’ intenció de bloquejar una pilota guanyadora.

Net: servei no vàlid on la pilota bota en l’ àrea contraria havent prèviament tocat la reixa.

Loop: efecte que se li dona a la pilota després de ser tallada per a poder realitzar un moviment franc o topspin quan se li retorna el cop.

Loop Flip: consisteix en moure la pala de esquerra a dreta per a que la pilota canviï de direcció a l’entrar en contacte amb la taula de l’adversari.

!!! Tot seguit les imatges d'alguns dels grans jugadors !!!
Comentaris

Entrades populars